Sosiaalisen median säännöt

Me, Oy Sinebrychoff Ab, olemme tehneet sosiaalisen median sivun - josta päädyit tänne sivulle linkin tai viittauksen kautta - jotta sinä pysyisit ajan tasalla siitä, mitä brändien maailmassa tapahtuu. Voit esittää kysymyksiä, tehdä ehdotuksia, lähettää kuvia ja kertoa mielipiteesi brändiin liittyvistä aiheista. Toivotamme palautteet ja kommentit tervetulleiksi asiakkailta ja muilta sosiaalisen median käyttäjiltä. Emme muokkaa asiakkailta ja sosiaalisen median käyttäjiltä sivuillemme tulleita kommentteja, viestejä tai lähetyksiä ennen julkaisua. Ole hyvä ja ilmoita mahdollisesta herjaavasta, loukkaavasta tai laittomasta sisällöstä meille osoitteeseen info(a)sff.fi

Varmistamme, että kaikki markkinointiviestintämme on sosiaalisesti vastuullista ja alan käytännesääntöjen mukaista. Kaiken sosiaalisen median sivuillamme julkaistavan sisällön, mukaan lukien sivujen käyttäjien lähettämä sisältö, on oltava näiden vaatimusten mukaista. Varaamme oikeuden poistaa sisältöä, joka voi rikkoa näitä vaatimuksia mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikkiin kuviin, jotka esittävät alle 25-vuotiaita, kohtuutonta tai vastuutonta kulutusta tai kolmannen osapuolen brändiä.

Fanien tälle sivulle lähettämät postaukset, kommentit, kuvat, videot tai muu sisältö ei välttämättä edusta mielipiteitämme tai brändimme arvoja.

Pyrimme pitämään tämän sosiaalisen median sivun kaikille faneillemme mieluisana, joten pyydämme ystävällisesti teitä - käyttäjiä - noudattamaan seuraavia sääntöjä ja asiaryhmiä sekä huomioimaan, että editoijamme poistaa (tai on voinut jo poistaa) sellaisen sisällön, joka ei vastaa näitä asiaryhmiä:

Kieli

Ole hyvä ja huomioi muut. Pidättäydy käyttämästä kirosanoja, sopimattomia seksuaalisia vihjauksia ja yleisesti ottaen epäasiallista kielenkäyttöä.

Kunnioittaminen

Kunnioitus on tärkeää. Emme hyväksy kommentteja tai postauksia, jotka ovat millään tavalla muita kiusaavia, uhkaavia tai herjaavia.

Kuvat/videot

Emme hyväksy epäsiveellistä, säädytöntä, loukkaavaa tai halventavaa materiaalia. Tämä sisältää kuva- ja videomateriaalin, joka esittää alle 25-vuotiaita henkilöitä. Emme myöskään hyväksy vastuutonta juomista tai humalatilaa esittävää materiaalia tai materiaalia, joka voi rikkoa alkoholilainsäädäntöä.

Roskaposti

Ainoastaan brändiin liittyviä aiheita, kiitos. Meitä ei kiinnosta muita brändejä ja tapahtumia mainostavat postaukset ja materiaali.

Kolmannen osapuolen mainokset

Tämä alusta voi esittää sosiaalisen median sivuilla mainoksia ja featureita. Emme kontrolloi näiden osalta sisältöä tai kuvia, emmekä tue niitä tai halua olla tekemisissä niiden kanssa.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Kun sosiaalisen median fanisivumme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten tarjoamille muille sivustoille ja tietolähteisiin, nämä linkit on tarkoitettu ainoastaan informoimaan sinua. Me emme hallitse näiden sivustojen tai tietolähteiden sisältöjä, emmekä ota mitään vastuuta niistä tai niiden käytöstä mahdollisesti sinulle aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä.

Kaiken yllä mainitun lisäksi viittaamme näihin sosiaalisen median sivujen omiin sääntöihin, jotka voit lukea täältä:

Kunnioitamme tietosuojaa: Tietosuojaselosteemme soveltuu tämän sivun kautta jakamiisi henkilötietoihin. Lisäksi soveltuvat alustan omat tietosuojasäännöt.

Ota meihin yhteyttä osoitteessa:

info(a)sff.fi tai +358-9-294-991

Kiitos ymmärryksestäsi - tervetuloa sivuillemme!

where

are you?